Parket Schuren

Voor het vakkundig laten schuren van uw houten vloer in Den Haag of omgeving kunt u altijd bij ons terecht. Vooraf gaan we eerst met u in overleg, zodat we samen kunnen bepalen welke vorm van parket renovatie het beste past bij zowel uw vloer als uw persoonlijke voorkeuren. Daarna plannen we het daadwerkelijke parket schuren en afwerken bij u thuis in. In gemiddeld 1 tot 2 dagen kunnen we het gehele vloeroppervlak restaureren en verfrissen, zelfs als het nog zo beschadigd of vervuild is. Het schuren van uw houten vloer is een uitgelezen manier om hem te behouden voor de toekomst.

Parket schuren

Parket Schuren in Den Haag en omstreken

Tijdens het parket schuren halen we met behulp van een speciale schuurmachine een zeer dun laagje van uw houten vloer af. Deze bovenste laag is door het intensieve gebruik onderhevig aan beschadigingen (deuken, kringen en krassen) en verkleuringen. Daarnaast is er soms sprake van vochtschade in het hout. Dit kunnen we door het parket schuren vrij eenvoudig volledig verwijderen. Door na het schuren een mooie beschermende coating aan te brengen, ziet uw parket er stralend en als nieuw uit. Voor een schappelijke prijs is uw houten vloer zo helemaal in ere hersteld.

Parket schuren

Het Afwerken van de vloer: “De behandelingen”

Parket Schuren en Oliën

Het schuren van uw houten vloer staat niet op zich. De renovatie dient altijd gepaard te gaan met een nieuwe bescherming van het parket, zodat het langer meegaat en langer mooi blijft. Door te kiezen voor parket schuren en oliën beschermen we hem niet alleen tegen vervuiling en slijtage, maar ook tegen barsten of kromtrekken (bij vloerverwarming). Uw houten vloer kan geolied worden met allerlei prachtige kleuren, voor een perfecte look in uw interieur. Het effect van parket oliën is overigens heel mooi natuurlijk en gematteerd.

Parket Schuren en Lakken

Wellicht geeft u meer de voorkeur aan een gelakte houten vloer. Ook dit behoort tot de mogelijkheden van onze vakkundige parket renovaties in de regio Den Haag. De behandeling: parket schuren en lakken geeft uw vloer een mooie aanblik en voorziet hem van een langdurige bescherming tegen viezigheid, slijtage en meer van dat soort narigheid. Bij ons heeft u de keuze uit matte en glanzende lakken in allerlei kleuren, die stuk voor stuk zorgen voor een ultiem resultaat bij het renoveren van uw houten vloer.

Behandelen met Hardwax Olie

Een andere optie voor het herstellen van verweerd of verouderd parket is een renovatie middels parket schuren en hardwaxen. Hiervoor gebruiken we hardwax olie van de beste kwaliteit die uitgevoerd kan worden in meerdere kleuroptieken. U kunt kiezen uit mat of zijdemat. Nadat de hardwax coating goed droog is, kunt u uw houten vloer weer als vanouds gebruiken. Hij is nagenoeg ongevoelig voor onder meer vloeistoffen, vuil en verkleuringen. Wil u direct uw favoriete kleur hardwax uitkiezen? Maak snel een afspraak voor een kleuradvies bij u thuis!

Z

Ervaren Parketteurs

Onze ervaren parketteurs hebben meer dan 30 jaar ervaring in het schuren en behandelen van parket en houten vloeren

Z

Specialist in parket renovatie

Wij zijn al 30 jaar specialist in vakkundige parket renovatie van A tot Z en adviseren u graag uitgebreid over de mogelijkheden

Z

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

Wanneer u een offerte aanvraagt of een afspraak met ons maakt dan komen wij altijd vrijblijvend bij u langs op locatie voor een vloerinspectie.

Z

SCHERPE & DUIDELIJKE OFFERTE

Wanneer u een vrijblijvende offerte bij ons aanvraagt ontvangt u deze met daarin meegenomen een scherpe prijs en binnen 1 dag per mail.

Parket Renovatie met garantie op geleverd werk en producten

Al onze parket renovaties in o.a. de regio Den Haag gaan gepaard met diverse garanties. Voor u als klant is dit natuurlijk wel zo prettig, omdat u op deze wijze zeker bent van het beste werk en de inzet van de beste middelen.

We hopen dat u meer dan tevreden zult zijn met het behaalde resultaat. Daarom vinden we het fijn als u ons voorafgaand aan het parket schuren kunt vertellen wat u precies voor ogen heeft. Zo kunnen we u de houten vloer geven waar u tot nu toe alleen maar van kon dromen.

Parket Schuren met 30 Jaar Ervaring in o.a. Den Haag en omstreken

Team Parket Schuren Den Haag van MP Schuurtechniek heeft intussen meer dan 30 jaar ervaring op de teller staan. Er is behoorlijk wat veranderd sinds de tijd dat we begonnen. Inmiddels is bijvoorbeeld het schuurapparaat voor stofarm schuren niet meer weg te denken uit ons dagelijkse werk.

Met behulp van dit middel kunnen we uw parketvloer veel frisser en rapper schuren. Wilt u uw houten vloer ook de beste mogelijke behandeling geven? Kies dan voor een professionele herstelbeurt door team Parket Schuren Den Haag van MP Schuurtechniek.

Vrijblijvend een parket schuren inspectie op locatie?

Uw wensen en voorkeuren met betrekking tot de renovatie van uw parket hangen nauw samen met de huidige staat en de kwaliteit van uw vloer. Schakelt u ons daarom gerust in voor een geheel vrijblijvende inspectie van uw vloer, zodat we de knelpunten en aanwezige schade goed kunnen opnemen. Met deze informatie kunnen we een gedegen plan van aanpak opstellen, aan de hand waarvan we u de beste service kunnen verlenen. Tijdens de inspectie nemen we ruim de tijd om u verder te adviseren omtrent de verschillende mogelijkheden van parket schuren in Den Haag. We horen graag van u wanneer we kunnen langskomen!

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

• Wij nemen contact met u op voor het plannen van een definitieve inspectie datum
• Onze afdeling planning stemt met u een definitieve uitvoerdatum af
=

Call Now Button