Parket Schuren en Hardwaxen

Bij een houten vloer met beschadigingen of vervuiling is het lang niet altijd nodig om het complete parket te vervangen. Integendeel, door te kiezen voor een vakkundige behandeling van parket schuren en hardwaxen kunnen we uw vloer mooier dan ooit maken en zijn levensduur behoorlijk verlengen. Het toevoegen van hardwax in topkwaliteit zorgt voor een uitmuntende bescherming van het hout tegen nieuwe slijtage, viezigheid en schade. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen van een parket renovatie bij u thuis? Vraag dan vrijblijvend een offerte bij ons aan.

Parket schuren en hardwaxen

30 Jaar ervaring in parket schuren en hardwaxen

Met maar liefst 30 jaar ervaring in de vloeren branche zijn we echte allround specialisten op het gebied van parket renovatie en parket onderhoud. Bij houten vloeren met behoorlijke vervuiling of grotere schade kunt u het beste een algehele parketvloer renovatie laten uitvoeren. Ziet uw vloer er niet meer zo fris uit, maar is hij verder nog in uitstekende staat (geen deuken, slijtage, krassen en dergelijke)? Dan is een professionele vloerreiniging een goede keuze. Beide behandelingen worden afgesloten middels het parket schuren en hardwaxen of anderszins afwerken met bijvoorbeeld lak of olie.

Parket schuren en hardwaxen
Z

Ervaren Parketteurs

Onze ervaren parketteurs hebben meer dan 30 jaar ervaring in het schuren en behandelen van parket en houten vloeren

Z

Specialist in parket renovatie

Wij zijn al 30 jaar specialist in vakkundige parket renovatie van A tot Z en adviseren u graag uitgebreid over de mogelijkheden

Z

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

Wanneer u een offerte aanvraagt of een afspraak met ons maakt dan komen wij altijd vrijblijvend bij u langs op locatie voor een vloerinspectie.

Z

SCHERPE & DUIDELIJKE OFFERTE

Wanneer u een vrijblijvende offerte bij ons aanvraagt ontvangt u deze met daarin meegenomen een scherpe prijs en binnen 1 dag per mail.

Waarom kiezen voor de behandeling met Hardwax Olie?

Door te kiezen voor de behandeling  parket schuren en hardwaxen wordt hij mooier dan voorheen en kunnen we hem volledig afstemmen op de rest van uw interieur. Licht of juist donker, met hardwax kunnen we iedere look creëren die u maar wenst. Verder zorgt parket schuren en hardwaxen ervoor dat uw vloer een langere levensduur tegemoet mag zien. Dit bespaart u op termijn heel wat geld. Verder wordt het benodigde onderhoud aan uw houten vloer aanzienlijk gereduceerd. Team Parket Schuren Den Haag van MP Schuurtechniek adviseert u graag persoonlijk over de beste en mooiste mogelijkheden voor uw vloer.

Hardwax olie: Bescherming in én op het hout

Met hardwax olie van de beste kwaliteit kunnen we zowel de buitenste laag als de kern van het parket uitstekend beschermen tegen invloeden van buiten. Zo kunnen vocht, viezigheid, stof en uv-straling uw vloer niet langer beschadigen. Overigens biedt parket schuren en hardwaxen u nog meer dan alleen een goede bescherming. Zo wordt hij ook gewoon veel mooier na het afronden van het vloerherstel. Er zijn vele kleuren hardwax olie beschikbaar, dus zit er altijd een ideale kleur bij voor uw vloer. Handig om te weten is dat het middel in een matte en zijdematte uitvoering leverbaar is.

Periodiek onderhoud voor een Hardwax parketvloer

Zodra het parket reinigen of renoveren is voltooid, ziet uw vloer er als nieuw uit. Na het parket schuren is het behouden van dit resultaat is vrij simpel, als u tenminste onze onderhoudstips opvolgt. Het is een goed idee om elke dag even met een bezem of stofzuiger over uw vloer te gaan. Zo wordt los vuil en stof gelijk weggenomen en krijgt het geen kans om zich in het hout vast te zetten. Het meer uitgebreid reinigen van de vloer kunt u het beste doen met behulp van Wisch Fix of een soortgelijk middel. Dit behoudt het effect van parket hardwaxen, terwijl het tegelijkertijd afrekent met vastzittend vuil.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

• Wij nemen contact met u op voor het plannen van een definitieve inspectie datum
• Onze afdeling planning stemt met u een definitieve uitvoerdatum af
=

Call Now Button