Parket Renovatie

Met een parket renovatie bij u thuis in Den Haag en omstreken kunt u van een vieze, oude houten vloer heel eenvoudig weer parket als nieuw maken. Natuurlijk hoeft u dit niet zelf te doen. Ons team van specialisten staat voor u klaar om u deze klus uit handen te nemen. Dit betekent overigens niet dat u geen inbreng heeft in het geheel, want we horen juist graag wat uw specifieke wensen zijn met betrekking tot de parket renovatie. U kunt ons altijd even contacteren om meer informatie te verkrijgen en voor het inplannen van een afspraak of een kosteloze vloerinspectie.

Parket Renovatie

Parket Renoveren met een oog voor detail

Bij het herstellen en geheel vernieuwen van uw bestaande parketvloer gaan we niet in het wilde weg aan de slag. Gebaseerd op een jarenlange ervaring en onmetelijke kennis van het vak gaan we op een uiterst secure manier aan het werk. We hebben veel aandacht voor iedere parketvloer, omdat elke vloer immers anders is en zijn eigen behoeftes heeft. Zo zal de ene vloer veel slijtagesporen hebben en de andere vloer juist behoorlijk verontreinigd zijn. Ons doelgerichte aanpak helpt om alle onvolkomenheden geheel te verwijderen.

Parket Renovatie
Z

Ervaren Parketteurs

Onze ervaren parketteurs hebben meer dan 30 jaar ervaring in het schuren en behandelen van parket en houten vloeren

Z

Specialist in parket renovatie

Wij zijn al 30 jaar specialist in vakkundige parket renovatie van A tot Z en adviseren u graag uitgebreid over de mogelijkheden

Z

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

Wanneer u een offerte aanvraagt of een afspraak met ons maakt dan komen wij altijd vrijblijvend bij u langs op locatie voor een vloerinspectie.

Z

SCHERPE & DUIDELIJKE OFFERTE

Wanneer u een vrijblijvende offerte bij ons aanvraagt ontvangt u deze met daarin meegenomen een scherpe prijs en binnen 1 dag per mail.

Parket Schuren en Oliën voor een natuurlijke uitstraling

Bij een goede parket renovatie kunnen we natuurlijk niet volstaan met enkel de vloer schuren en polijsten. Ook het aanbrengen van een goed beschermend middel is belangrijk, want alleen zo kunnen we het behaalde resultaat langdurig behouden. Maak bijvoorbeeld een keuze uit onze hoge kwaliteit vloerolie in diverse kleuren en uitvoeringen. Hiermee krijgt uw houten vloer een heel mooie gematteerde en naturelle uitstraling en blijft het patroon van uw vloer goed zichtbaar. Uw parket wordt hiermee ook goed beschermd tegen schades en verontreiniging. Laat uw parket schuren en oliën voor een prachtige en natuurlijke uitstraling van uw vloer.

Parket Schuren en Lakken: vochtafstotend en extra sterk

Uiteraard zijn er ook andere opties, zoals een parket renovatie met een afsluitende behandeling met lak. Vloerlak heeft als voordeel dat het niet alleen heel goed beschermt tegen viezigheid, vocht en krassen in het hout, maar ook dat het heel divers is. We beschikken over een ruime sortering aan kleuren en hebben vele matte en glanzende lakken in ons assortiment. Bedenk daarom nu al welke aanblik u het meeste aanspreekt. Zo kunt u tijdens het adviesmoment direct de perfecte kleur lak kiezen die we tijdens uw parket renovatie op de vloer zullen aanbrengen. Meer weten over parket schuren en lakken? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Vakkundige Parket Renovatie in Den Haag en omstreken

Geflankeerd door het apparaat voor stofarm parket schuren en de mooiste middelen voor de afwerking gaan onze vloer specialisten bij u aan het werk. Op vakkundige wijze toveren zij uw uitgeleefde houten vloer om tot parket als nieuw. Laat ze één tot twee dagen hun gang gaan en zie hoe snel de parket renovatie leidt tot werkelijk de allermooiste houten vloer die u ooit heeft gezien. Gun uw parketvloer ook het beste en kies voor vloerherstel door team Parket Schuren Den Haag van MP Schuurtechniek!

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

• Wij nemen contact met u op voor het plannen van een definitieve inspectie datum
• Onze afdeling planning stemt met u een definitieve uitvoerdatum af
=

Call Now Button