Parket Schuren en Lakken

Wilt u uw houten vloeren opnieuw strak in de lak zetten? Ga dan niet zelf aan de slag, maar kies voor het allermooiste eindresultaat. Team Parket Schuren Den Haag van MP Schuurtechniek is een gespecialiseerd bedrijf dat u hier graag bij helpt. Wij kunnen uw gehele houten vloer prachtig renoveren, zelfs wanneer hij behoorlijk beschadigd of ernstig vervuild is. Eerst schuren we uw parket grondig, zodat we daarna een mooie nieuwe lak aan uw vloer kunnen toevoegen. Dankzij het schuren en vervolgens polijsten zal het middel uitstekend hechten aan het vloeroppervlak. De methode parket schuren en lakken beschermt uw vloer langdurig tegen alle denkbare narigheid, waaronder nieuwe verontreiniging en slijtage.

Parket schuren en lakken

30 Jaar ervaring in Parket Schuren en Lakken

Onze parketteurs zijn allemaal bijzonder ervaren op het gebied van parket renovaties en in het parket schuren en lakken. We hebben al ontzettend veel klanten mogen helpen met het creëren van de houten vloer van hun dromen. Ook voor u gaan we graag aan de slag, zodat u voortaan nog prettiger mag wonen in uw appartement, huis of woonboot. Hierbij mag u vertrouwen op onze uitgebreide kennis en expertise, die we door onze jarenlange ervaring hebben opgebouwd. Vraag vandaag nog een offerte bij ons aan voor parket schuren en de afwerking van lak in uw woning.

Parket schuren en lakken
Z

Ervaren Parketteurs

Onze ervaren parketteurs hebben meer dan 30 jaar ervaring in het schuren en behandelen van parket en houten vloeren

Z

Specialist in parket renovatie

Wij zijn al 30 jaar specialist in vakkundige parket renovatie van A tot Z en adviseren u graag uitgebreid over de mogelijkheden

Z

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

Wanneer u een offerte aanvraagt of een afspraak met ons maakt dan komen wij altijd vrijblijvend bij u langs op locatie voor een vloerinspectie.

Z

SCHERPE & DUIDELIJKE OFFERTE

Wanneer u een vrijblijvende offerte bij ons aanvraagt ontvangt u deze met daarin meegenomen een scherpe prijs en binnen 1 dag per mail.

Waarom kiezen voor Parket Schuren en Lakken

Met een parket renovatie middels parket schuren en lakken is uw vloer weer als nieuw en blijft zijn kwaliteit vele extra jaren behouden. U kunt kiezen uit diverse opties, zoals het parket lakken met een glanzend of juist mat kleurtje naar keuze. Maak snel een afspraak voor een vloerinspectie en advies, dan nemen we gelijk de kleurenwaaiers mee.

Hoogwaardige parketlak inzetten voor een onderhoudsvrije parketvloer

Dankzij een behandeling van parket schuren en lakken bij u thuis bent u verzekerd van een prachtige vloer als nieuw. Daarnaast zorgen we ervoor dat het benodigde onderhoud vanaf nu tot een minimum wordt gereduceerd. Zo houdt u meer tijd over voor de leuke dingen in het leven. Wist u trouwens dat u ook voor het periodieke onderhoud aan uw vloer terecht kunt bij team Parket Schuren Den Haag van MP Schuurtechniek? Wij nemen het werk graag van u over, zodat u geen omkijken meer hebt naar uw parketvloer. U hoeft er alleen nog maar van te genieten.

Onderhoudsadvies voor een gelakte vloer ontvangt u van ons!

Uw parket lakken is één ding, maar voor een blijvend resultaat zult u moeten zorgdragen voor een effectief en periodiek onderhoud. Het beste kunt u los vuil dagelijks even weghalen. Gebruik hierbij een zachte bezem of zet uw stofzuiger op de speciale parketstand. Reinig verder uw houten vloer regelmatig met een mix van zo’n 5 liter water en een scheut (circa 60 cc) parketreinigingsmiddel. Hiermee kunt u de vloer goed schoonmaken, zonder dat u de laklaag aantast. Eventueel kunt u hierna wat polymeer gebruiken om het hout te voeden. Dweil het geheel na en zie direct hoe uw vloer er weer op zijn best uitziet.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

• Wij nemen contact met u op voor het plannen van een definitieve inspectie datum
• Onze afdeling planning stemt met u een definitieve uitvoerdatum af
=

Call Now Button