Parket Schuren en Oliën

Om ervoor te zorgen dat uw houten vloer nog mooier wordt en nog langer meegaat, doet u er goed aan om hem regelmatig te verzorgen. Als er echter grotere vlekken of zelfs beschadigingen op het parket ontstaan, is het raadzaam om nog een stapje verder te gaan. U kunt dan het parket schuren en oliën laten verzorgen door team Parket Schuren Den Haag van MP Schuurtechniek. Wij zetten ons voor de volle 100% in om middels het schuren en parket oliën een sublieme houten vloer te creëren die schittert alsof hij net uit de fabriek komt.

Parket schuren en oliën

Parket Schuren en Oliën in ruim 25 kleuren

Doordat wij beschikken over een zeer uitgebreide collectie vloerolie, heeft u bij ons altijd een ruime keuze qua kleuren en uitvoeringen. Of u nu op zoek bent naar een donkere vloerolie of uw houten vloer juist wilt voorzien van een nieuw licht tintje, wij hebben het allemaal voor u klaarstaan. U kunt de bestaande kleur opnieuw laten aanbrengen, maar ook is het mogelijk om na het parket schuren uw houten vloer in een hele andere kleur te laten oliën. Zo kunt u zelfs de vloer compleet laten transformeren middels de methode parket schuren en oliën. Hierdoor laten wij uw vloer weer stralen!

Parket schuren en oliën
Z

Ervaren Parketteurs

Onze ervaren parketteurs hebben meer dan 30 jaar ervaring in het schuren en behandelen van parket en houten vloeren

Z

Specialist in parket renovatie

Wij zijn al 30 jaar specialist in vakkundige parket renovatie van A tot Z en adviseren u graag uitgebreid over de mogelijkheden

Z

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

Wanneer u een offerte aanvraagt of een afspraak met ons maakt dan komen wij altijd vrijblijvend bij u langs op locatie voor een vloerinspectie.

Z

SCHERPE & DUIDELIJKE OFFERTE

Wanneer u een vrijblijvende offerte bij ons aanvraagt ontvangt u deze met daarin meegenomen een scherpe prijs en binnen 1 dag per mail.

Parketolie van alle A-Merken leverbaar

Team Parken Schuren Den Haag van MP Schuurtechniek werkt enkel met hoogwaardige producten. Ook op het gebied van parket oliën werken we dus uitsluitend met A-merken. Op deze manier bent u zeker van een lang houdend effect en een optimale bescherming van uw houten vloer tegen elke denkbare factor van buitenaf. Natuurlijk laten we u de beschikbare uitvoeringen en de verkrijgbare kleuren graag aan u zien. Neem heel eenvoudig even contact op met ons team, dan komen we langs voor een uitgebreid adviesmoment.

Waarom kiezen voor parket schuren en oliën?

We kunnen tal van redenen aandragen waarom u het beste kunt kiezen voor parket oliën door de experts. Zo voorkomt de beschermende olielaag dat het hout snel weer vervuilt of slijt, nadat we de houten vloer renovatie hebben afgerond. Tevens zorgt parket schuren en oliën ervoor dat uw vloer er compleet als nieuw uitziet. Wilt u echt overtuigd worden van de prachtige effecten van onze parketvloer renovaties? Bekijk dan voorbeelden van ons werk op onze website. Hier tonen we u graag hoe andere mensen u voorgingen bij het verkrijgen van de mooist denkbare, compleet gerenoveerde houten vloeren.

Periodiek onderhoud voor een geoliede parketvloer

Door middel van parket schuren en oliën rekent wij af met allerlei ellende, zoals oude vlekken, beschadigingen en slijtageplekken. Uw vloer ziet er weer uit alsof het net gelegd is. Dit effect wilt u natuurlijk behouden en daarom willen we het belang van onderhoud benadrukken. Het is een goed idee om uw parket een paar keer in de week te ontdoen van los vuil. Viezigheid die al wat langer op het vloeroppervlak aanwezig is, kunt u het beste verwijderen met een intensiefreiniger en vlekken verwijderaar. Tip: voorkom grotere schade en verwijder vlekken zo snel mogelijk.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

=
Call Now Button